Met deze simpele slider kan je heel eenvoudig afbeeldingen en/of video's over elkaar heen plaatsen. Upload zo veel afbeeldingen of video's (vimeo of youtube) als je wilt! Het is bovendien mogelijk om de afbeeldingen of video's door te linken naar andere webpagina's of te laten openen in een lightbox.

Video slider

Het is ook mogelijk om je slider in een kolom te plaatsen.

In te stellen slide opties

  • Breedte instellen – Accepteert een waarde in pixels of procenten, bijvoorbeeld, 1px, of 50%. Laat leeg voor de volledige breedte.

  • Hoogte instellen  – Accepteert een waarde in pixels of procenten, bijvoorbeeld, 1px, of 50%. Laat leeg voor de volledige hoogte.

  • Soort – Kies voor video of afbeelding.

  • Link – Voeg de url toe waar de afbeelding naar moet verwijzen, bijvoorbeeld: http://www.grabaweb.nl/

  • Lightbox – Kies voor JA wanneer je de afbeelding vergroot wilt weergeven.

  • Linkdoel – Kies  _blank wanneer link naar een externe website gaat en kies _self wanneer je een link plaats binnen je eigen website.

Pien Vink

Avada Specialist zie: Webdesign Limburg
Eind 2007 ben ik gestart als zelfstandig webdesigner en grafisch vormgever. Een ideale baan, omdat ik creatief bezig kan zijn en mijn eigen werktijden kan bepalen. Ik haal veel voldoening uit het maken van professionele en op maat gemaakte ontwerpen die passen bij mijn opdrachtgevers. Ik denk graag mee en probeer me keer op keer in te leven in de opdracht die voor me ligt. De relatie met mijn klanten is daardoor goed en mijn bestaande klanten helpen me dan ook steevast aan nieuwe klanten. Ik hoef dus geen tijd te verspillen aan het binnenslepen van klussen, een goed teken!
Pien Vink

Berichten geplaatst door: Pien Vink (bekijk alles)