Met avada kan je heel eenvoudig prachtige knoppen maken. Je kunt kiezen uit 4 formaten, 3 vormen, 2 stijlen (vlak of 3D) en een onbeperkt aantal kleuren. Het is bovendien mogelijk om je knop te voorzien van een icoontje en scheidingslijn. Je kan ook een link naar een pop-up venster maken en je kan een leuke animatie toevoegen.

Keuze uit 4 formaten
KLEIN
MEDIUM
GROOT
EXTRA GROOT
Keuze uit 3 vormen
Rechte hoeken
Knop in pilvorm
Ronde hoeken
Keuze uit 2 stijlen
Platte knop
3D Effect

Elke gewenste kleur

Stel je eigen kleuren in, zoals: achtergrond, hover achtergrond, accentkleur rand/tekst/icoon/scheidingslijn, hover accentkleur en 3D kleur. Het is ook mogelijk om een kleurverloop in te stellen.

Bepaal
Kleur
Van
Knop

Bepaal randdikte

Bepaal de dikte en kleur van je knop.

0px Rand
1px Rand
2px Rand
3px Rand
4px Rand
5px Rand
6px Rand
7px Rand

Icoontjes en Scheidingslijn

Voeg een icoon toe uit de lijst (lettertype awesome) en bepaal de positie en de kleur. Het is ook mogelijk om een scheidingslijn tussen je icoon en tekst te tonen.

Icoon links
met scheidingslijn
Icoon rechts
met scheidingslijn

Animatie op knop

Selecteer een animatie en bepaal de snelheid.

Stuiter
Schud
Vervaag
Schuif

Pien Vink

Avada Specialist zie: Webdesign Limburg
Eind 2007 ben ik gestart als zelfstandig webdesigner en grafisch vormgever. Een ideale baan, omdat ik creatief bezig kan zijn en mijn eigen werktijden kan bepalen. Ik haal veel voldoening uit het maken van professionele en op maat gemaakte ontwerpen die passen bij mijn opdrachtgevers. Ik denk graag mee en probeer me keer op keer in te leven in de opdracht die voor me ligt. De relatie met mijn klanten is daardoor goed en mijn bestaande klanten helpen me dan ook steevast aan nieuwe klanten. Ik hoef dus geen tijd te verspillen aan het binnenslepen van klussen, een goed teken!
Pien Vink

Berichten geplaatst door: Pien Vink (bekijk alles)