BIJ EEN WEBSITE HOREN OOK JAARLIJKSE KOSTEN !

Zo ontkom je niet aan een domeinnaam, webhosting en een wordpress onderhoudscontract. Wij maken uitsluitend websites met onderhoudscontract, die op onze server-ruimte gehost worden. Alleen op die manier kunnen we de verantwoordelijkheid van mogelijke problemen op ons nemen. Heb je een domeinnaam elders geregistreerd? Dat is geen enkel probleem, want we kunnen de domeinnaam middels DNS beheer doorsturen naar onze server.

DOMEINNAAM

Om een website te laten werken heb je een domeinnaam nodig. Dit is een uniek adres op internet (bijvoorbeeld www.jouwdomeinnaam.nl). De meest voor de hand liggende namen zijn vaak al bezet, waardoor je creatief moet zijn.

CHECK DOMEINNAAM

WEBHOSTING

Met alleen de registratie van een domeinnaam ben je er nog niet. Om je website dag en nacht bereikbaar te maken voor webbezoekers, heb je webhosting nodig.  Wij hebben toegang tot een snelle en betrouwbare webserver!

VEILIGE WEBHOSTING

ONDERHOUDSCONTRACT

De ontwikkelingen binnen WordPress gaan razendsnel. Zo komen er regelmatig nieuwe updates uit en worden er continu nieuwe versies van plugins gelanceerd. Maandelijks onderhoud aan je website is belangrijk.

ONDERHOUD WEBSITE

Deel deze informatie op social media!

WIL JE OOK EEN AVADA WEBSITE, ZOALS DEZE?

Dat kan!