EEN WP ONDERHOUDSCONTRACT IS MEER DAN BELANGRIJK !

Wij bouwen alleen nog maar websites voor klanten die ook een WordPress Onderhoudscontract afsluiten en dat is niet voor niets. WordPress is enorm populair en daardoor ook erg interessant voor hackers, die continu op zoek zijn naar een lek in een website of plugin, zodat ze er malware op kunnen plaatsen. Het is daarom van belang dat je website maandelijks professioneel onderhouden wordt.

Een stabiele website

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld en daarom erg populair bij hackers. Om dit probleem te ondervangen komen er continu updates uit. Het updaten van WordPress website en de bijbehorende plugins lijkt erg eenvoudig en kan vaak door één  druk op de knop. Het overgrote deel van de standaard updates gaat dan ook zonder problemen, toch wil het nog wel eens gebeuren dat na een update de website niet meer functioneert.

Om er zeker van zijn dat het onderhoud geen schade aanbrengt aan de website hebben wij ervoor gekozen om alleen nog maar websites op te leveren inclusief een onderhoudscontract. Ervaring leert dat websites zonder onderhoudscontract uiteindelijk problemen op gaan leveren en dat willen we liever voor zijn. Bij een onderhoudscontract ben je ervan verzekerd dat eventuele problemen snel en adequaat opgelost worden.

Dit contract kan uitsluitend worden afgenomen door klanten waarvan wij de website hebben gebouwd. 

Wat kan malware aanrichten?

 • Het versturen van SPAM

  Het meest bekende gevolg is het versturen van grote hoeveelheden SPAM door middel van een malafide script. Dit kan door een los malware-script worden gedaan, maar ook via malafide code die is toegevoegd binnen een legitiem website-bestand.

 • Aanpassingen aan de website

  Een andere mogelijkheid is dat de malware een andere voorpagina plaatst op je website of dat het functionaliteit ‘breekt’. De toevoeging van malafide code aan een legitiem bestand kan er ook voor zorgen dat een deel van de website niet goed werkt. Bijvoorbeeld, de footer van je website, indien er malafide code is toegevoegd aan het footer.php-bestand van het thema dat je gebruikt.

 • Redirects en phising-pagina’s

  De malware kan ook bezoeker doorsturen naar een externe website. Dit betreffen dan vaak websites met advertenties, prijsvragen, spellen of websites met een pornografische aard. Zowel op het hostingpakket zelf als met behulp van een doorverwijzing, kan de malware bezoekers verder ook naar phishing-pagina’s leiden. Dit betreffen pagina’s waar je bijvoorbeeld je creditcardgegevens moet invoeren. Het invoeren van betalingsgegevens op phishing-pagina’s kan tot grote problemen leiden, bijvoorbeeld dat een kwaadwillende toegang verkrijgt tot je bankgegevens.

Onderhoudscontract

155,40excl. BTW per jaar
 • Updaten van WordPress
 • Updaten van plugins
 • Installatie beveiligingsplugins
 • Maandelijkse back-ups

Deel deze informatie op social media!

WIL JE OOK EEN AVADA WEBSITE, ZOALS DEZE?

Dat kan!