DASHBOARD > PAGINA’S > ALLE PAGINA’S

Scherminstellingen aanpassen
 1. Open scherminstellingen en vul het aantal pagina’s in die onder elkaar getoond mogen worden en bepaal welke kolommen je wilt weergeven.
 2. Je kunt kolomweergave aanpassen door op titel of datum te klikken.
 3. Ga naar Snel Bewerken (door over pagina’s te hoveren) en koppel subpagina’s aan hoofdpagina’s.
 4. Ga naar Snel Bewerken (door over pagina’s te hoveren) en nummer de pagina’s om de weergave aan te passen.
Pagina bewerken
 1. Ga naar Bewerken (door over pagina’s te hoveren) en pas de pagina aan met DE FUSION PAGINABOUWER.
 2. Klik op bijwerken

DE FUSION PAGINABOUWER

Pagina kopiëren
 1. Ga naar DASHBOARD > PAGINA’S > ALLE PAGINA’S en klik op KOPIEER
  of
  Klik in zwarte balk bovenin op KOPIËREN NAAR EEN NIEUW CONCEPT
 2. Pas de titel, permalink en inhoud aan
 3. Klik op publiceren
 4. Voeg pagina toe aan je menu
Add media

Je kunt media (afbeeldingen, pdf-bestanden, audio enz.) uploaden en invoegen door te klikken op de ‘Media toevoegen (add media)’ knop boven tekstveld. Je kunt afbeeldingen en bestanden selecteren die al zijn geüpload naar de mediabibliotheek, of nieuwe media uploaden en toevoegen naar een pagina of een bericht. Om een afbeeldingsgalerij te maken, selecteer de toe te voegen afbeeldingen en klik op de ‘Maak een galerij’ knop.

Pagina attributen

Hoofd – Je kunt de pagina’s in hiërarchieën onderbrengen (nesten). Je kunt bijvoorbeeld een ‘Over mij’ pagina hebben met daaronder de pagina’s ‘Levensverhaal’ en ‘CV’. Er zijn geen limieten op het aantal niveau’s waarin pagina’s genest kunnen zijn.
Template – Sommige thema’s hebben aangepaste templates die je kunt gebruiken voor bepaalde pagina’s met extra functies of aangepaste lay-outs. Als dit het geval is, vind je deze in dit dropdown-menu.
Volgorde – Pagina’s zijn meestal op alfabetische volgorde gesorteerd, maar je kunt je eigen volgorde kiezen door een nummer in te voeren (1 voor de eerste enz.).

Publiceren

Opslaan als concept – Webpagina is alleen zichtbaar door in te loggen, handig wanneer je de pagina nog verder moet bewerken.
Wachtend op review – Webpagina is alleen zichtbaar door in te loggen, handig wanneer andere beheerders de inhoud nog moet nakijken.
Zichtbaarheid – Openbaar, privé (eerst inloggen) of beschermen met een wachtwoord (let op: ingevoegde media-bestanden zijn niet beschermt).
Onmiddellijk publiceren – Klik op bewerken wanneer je een datum wilt ingeven

Pagina toevoegen aan menu