KIES OOK VOOR EEN WORDPRESS WEBSITE MET AVADA TEMPLATE !

Een gedreven team van professionele developers zorgt ervoor dat AVADA continu doorontwikkeld, dus bij toekomstige updates blijf je meeprofiteren. AVADA websites zijn bovendien responsive, waardoor ze eerder tevoorschijn komen in de google zoekresultaten op mobiele apparaten.

De voordelen van Wordpress Template AVADA

Met AVADA beslist je zelf hoe uw website eruit komt te zien, want bij deze template krijgt je maar liefst 70+ design elementen meegeleverd. AVADA is niet voor niets het best verkopende thema allertijden, 500.000 tevreden klanten gingen je voor.

 • AVADA is responsive

  Een AVADA website schaalt snel en flexibel mee met de afmetingen van een beeldscherm. Er is dus maar één website, waarvan het ontwerp zich automatisch aanpast aan de gebruikerssituatie. Jouw website zal er dus op ieder apparaat fantastisch uitzien, of het nu om een desktop, smartphone of tablet gaat.

 • AVADA werkt met slepen & loslaten

  Met de Fusion paginabouwer kan je snel en eenvoudig prachtige webpagina’s creëren. Je kan de verschillende kolommen eenvoudig naar de plek slepen waar je ze wilt hebben. Daarna kan je de kolommen vullen met ontwerp elementen, zoals; tekst, afbeeldingen, video’s etc. Zo ontwerp je binnen een paar minuten een volledige webpagina. Er zijn maar liefst 70+ bouwelementen waaruit je uit kunt kiezen.

 • AVADA heeft veel nuttige opties

  Avada heeft een overvloed aan ontwerp elementen die je in staat stellen om je website helemaal naar je hand te zetten. Met behulp van Fusion Thema Opties kan je standaardwaardes instellen voor de hele website, zodat je dat niet voor iedere webpagina hoeft te doen. Het is mogelijk om per element af te wijken van de ingestelde standaard waarde, dat is wel zo handig.

 • AVADA werkt met voorgedefinieerde websites

  AVADA werkt met voorbeeld websites die gebruikt kunnen worden als uitgangspunt. Wij zetten je website op met een demo naar keuze en passen deze volledig aan naar jouw huisstijl. Wij zorgen voor de registratie, vullen de website met de aangeleverde content, passen de kleuren, lettertypes, logo en favicon aan, voegen sliders of beeldmateriaal toe, …. Als AVADA Experts kennen wij alle mogelijkheden, waardoor je nieuwe website er gelikt uit zal zien.

 • AVADA heeft veel BLOG opties

  Je kennis en informatie delen door te bloggen zorgt voor meer webbezoekers en maakt je website levendig.  Met de template van AVADA kunt je kiezen uit 6 verschillende blog lay-outs en kan je onbeperkt blogpagina’s toevoegen. Verder kan je erg veel bloginstellingen aanpassen.

 • AVADA werkt naadloos samen met WooCommerce

  Avada is WooCommerce compatibel, waardoor het de mogelijkheid biedt om alles op een mooie manier te verkopen.

Liever een andere template?

Om de kosten te beperken kan je gebruik maken van een bestaande template, die we zo goed mogelijk aanpassen aan jouw huisstijl. Je kan ons advies volgen door voor AVADA te kiezen, maar je kan natuurlijk ook een andere keuze maken op themeforest. Maar let op: niet alle themes zijn even goed en betrouwbaar.

Een goede template moet …

 • Goed functioneren in verschillende browsers
 • Een betrouwbaar team developers achter zich hebben staan
 • Een goede support afdeling hebben
 • Populair zijn qua verkopen
 • Responsive zijn (meeschalen op tablet en smartphone)
 • Veel opties bieden voor aanpassingen
ZOEK EEN TEMPLATE

Deel deze informatie op social media!

WIL JE OOK EEN AVADA WEBSITE, ZOALS DEZE?

Dat kan!