DE VOORDELEN VAN EEN WORDPRESS WEBSITE !

WordPress heeft een bijzonder gebruiksvriendelijk content management systeem, zodat iedereen er redelijk snel mee kan leren werken. Bovendien werkt WordPress met open source en dit betekend dat veel getalenteerde vrijwilligers (gebruikers) continu bezig zijn om WordPress nog beter te maken.

De voordelen van Wordpress Website

Wij werken al jaren met WORDPRESS en zijn er nog steeds van overtuigd dat dit een hele goede keuze is. Hieronder 5 redenen waarom wij voor WordPress kiezen.

 • WORDPRESS websites scoren goed in zoekmachines

  WordPress websites zijn van zichzelf SEO geoptimaliseerd en doen het dan ook goed in Google, of zijn in ieder geval in staat dat te doen. Een goede score in Google is natuurlijk afhankelijk van veel verschillende factoren, dus niet alleen van het feit of je nou wel of geen WordPress gebruikt. Maar WordPress werkt je op dit vlak in ieder geval niet tegen en met de plugin van YOAST kan je eenvoudig nog betere resultaten boeken.

 • WORDPRESS is een website met BLOG

  Met bloggen kan je je deskundigheid laten zien en interactie creëren met je doelgroep, want onder ieder blogbericht kunnen bezoekers een reactie achterlaten. Er is bovendien een kans dat je blogartikelen gedeeld gaan worden op social media, waardoor er meer bezoekers op je website terecht zullen komen. Een weblog kan ook gebruikt worden voor het tonen van nieuwsberichten, beursdeelnames, persberichten etc.

 • WORDPRESS is eenvoudig in gebruik

  Van alle systemen die ik de afgelopen jaren langs heb zien komen is WordPress veruit het eenvoudigst in het gebruik. Je plaatst eenvoudig teksten, foto’s, documenten of video’s op je website. Je kunt in een handomdraai nieuwe webpagina’s aanmaken en in het menu plaatsen.

 • WORDPRESS is makkelijk uit te breiden met plugins

  Er zijn enorm veel gratis en betaalde plugins voor handen, waarmee je je WordPress website een enorme boost kunt geven. Zo zijn er plugins voor contactformulieren, SEO, social media, antispam en nog veel meer…

 • WORDPRESS werkt met thema’s

  Bij een WordPress Website is de inhoud gescheiden is van de opmaak. Voor de opmaak heb je een thema (template) nodig waarin alle eigenschappen van de vormgeving worden vastgelegd (CSS). Het is natuurlijk mogelijk om een thema op maat te ontwerpen, maar het is vaak voordeliger om gebruik te maken van een bestaande template, zoals AVADA van themeforest.

Welke plug-ins?

Het lukraak toevoegen en installeren van plugins kan een risico met zich meebrengen. Wees terughoudend en kies populaire plugins die compatibel zijn met je huidige WordPress Versie en die recent zijn bijgewerkt.

De beste plugins voor iedere website…

 1. Askismet: Deze handige anti-spam plugin is één van de beste manieren om je blog te beschermen tegen hordes  spam en nep-reacties die binnenkomen op je berichten.
 2. Duplicate post: Deze plugin maakt het mogelijk om een bestaande pagina of blogbericht te kopiëren naar een nieuw conceptpagina.
 3. SEO Yoast: Maakt het mogelijk om SEO titel, meta-omschrijving en zoekwoorden aan je bericht/pagina toe te voegen.
 4. W3 Total Cache: Deze ultieme caching plugin zorgt ervoor dat de laadtijden van je website drastisch omlaag gaat.

Deel deze informatie op social media!

WIL JE OOK EEN AVADA WEBSITE, ZOALS DEZE?

Dat kan!